klantenservice@justsnowboard.nl   |  Klantenservice  |  Contact  | Wij leveren in zowel Nederland als in België
Veilig en snel betalen

Veilig en vertrouwd winkelen

Niet iedere consument is vertrouwd met het winkelen op internet. Helaas bestaan er nog steeds organisaties die het niet zo nauw nemen met de wetgeving. En dat is jammer want winkelen op internet is makkelijk en snel. Bij JustSnowboard.nl kunt u wél veilig en vertrouwd winkelen. Zo worden uw gegevens veilig opgeslagen, kunt u kiezen uit verschillende veilige betaalmethodes houden wij ons uiteraard aan alle algemen voorwaarden.

Meer informatie kunt u hieronder lezen lezen.

Algemene voorwaarden
Privacy beleid

Mocht u vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Betalen via iDeal

iDeal is de meest gebruikte betalingsmiddel in Nederland. Dit komt omdat het voor klanten als webwinkeliers erg veilig en vertrouwd is. De betaling gaat via de website van uw eigen bank, net zoals u het gewend bent als uw internetbankieren.

Achteraf betalen met AfterPay

Heeft u liever dat u eerst uw bestelling ontvangt voordat u betaald? Dat is mogelijk. Door onze samenwerking met AfterPay kunnen we u dit aanbieden. Veilig en snel. We brengen hier voor we wel een klein bedrag in rekening voor administratieve zaken.

Verzekerde verzending via DPD

We verzenden alle bestellingen via de DPD. Netjes ingepakt en goed verzekerd. Daarnaast kunt u uw pakket tijdens de bezorging traceren zodat u precies weet wanneer u het ontvangt.