klantenservice@justsnowboard.nl   |  Klantenservice  |  Contact  | Wij leveren in zowel Nederland als in België
Veilig en snel betalen

Klanten Service

Geven onderstaande teksten geen antwoord op uw vraag? Neem dan contact met ons op via onze e-mail adres. U kunt snel een reactie verwachten.

Verzending & Bezorging
De verzendkosten binnen Nederland zijn €9,50 inclusief BTW. De levertijd van producten uit voorraad is 1 tot 3 dagen. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van het weekend en het postorder bedrijf. Wij zorgen voor goed beschermende verpakking, maar mocht er wel iets beschadigd raken willen wij dat graag direct en uiterlijk binnen 3 dagen na ontvangst van u weten. We kunnen samen tot een adequate oplossing komen.
Retour & Vervanging
De wet kopen op afstand geeft u het recht binnen 7 dagen na ontvangst van het product dit weer terug te sturen zonder opgaaf van reden. Wij doen hier dus ook niet moeilijk over. Ondanks dat u niet verplicht bent een reden op te geven zijn wij daar wel benieuwd naar. Zo kunnen wij wellicht onze producten of diensten verbeteren. Dit is voor ons waardevolle informatie.
Je kan op de site aangeven dat je je bestelling wilt retourneren of ruilen. Als je een klant account hebt, kan je inloggen in je dashboard en vervolgens kiezen voor ‘retourneren of ruilen’. Heb je geen klant account, dan kan je een retourzending aanmelden via de volgende link: retourzending aanmelden zonder account. Zodra de retourzending is aangemeld, ontvang je per mail een bevestiging en verdere instructies voor het verzenden. Vervolgens kan je het formulier uitprinten en deze samen met de producten naar ons terugsturen.
Bestellingen
Heeft u vragen over uw bestelling, neem dan contact met ons op via onze e-mail adres. Ook als u uw order wilt wijzigen kunt u contact met ons opnemen.
Betaling, Prijs & Aanbiedingen
U kunt bestellingen betalen via iDeal, paypal of credit card. Wilt u op een andere wijze betalen? Neem dan contact met ons op. Alle prijzen op de website zijn inclusief BTW. De prijzen zijn onder voorbehoud van eventuele fouten. Wilt u gebruik maken van een aanbieding maar bent u te laat? Neem contact met ons op, wellicht kunnen we iets voor u beteken. 
Met digitale acceptgiro uw bestelling achteraf betalen via AfterPay
Ja, dat kan. AfterPay voert voor justsnowboard.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij justsnowboard.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 50,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 150,00.
Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.
Orders bekijken
U kunt lopende orders bekijken door in te loggen in onze webwinkel. Zo kunt u de status hiervan makkelijk volgen.
Account informatie updaten
Door in te loggen in onze webshop kunt u uw account informatie updaten. Zorg er altijd voor dat deze gegevens actueel zijn om problemen te voorkomen. Kwam u na het plaatsen van een order er achter dat uw gegevens verouderd zijn? Laat ons dit weten via een e-mail.